BolecCynk

 

R E K L A M A

Komentarze Bolecnautów

  • avatar

    Który mechanik w Bolesławcu jest godny polecenia? Poszukiwany najlepiej jakiś starszy mechanik z dużym doświadczeniem. Chodzi o diagnozę silnika i jego naprawę.

    26 marca 2014r. o 11:01

  • avatar

    Nie prowadz tylko do Kraszowic do Lukasza ,tragedia jak nie umie niech nie naprawia ,gosc robi za posrednika .Dalem moje auto do niego ,problem z elektrykom ,nie dal rady to zawiuzl do Gromadki tam zrobili zaplacil 700 zl ja u niego 1400 zl ,cwaniak nie polecam.myslal ze chyba sie nie dowiem .

    26 marca 2014r. o 12:37

  • avatar

    Michał - 888-670-828. Konkretny i doświadczony. Podejmuje się raczej każdej naprawy. Jak TDI to tylko do niego. Jeśli chodzi o ceny, to nie mam porównania, bo zawsze daję do niego.

    26 marca 2014r. o 14:26

  • avatar

    ~gościu napisał(a): Który mechanik w Bolesławcu jest godny polecenia? Poszukiwany najlepiej jakiś starszy mechanik z dużym doświadczeniem. Chodzi o diagnozę silnika i jego naprawę.
    Nie ma w Bolesławcu dobrego mechanika większość to partacze.BĘDZIE PAN ZADOWOLONY.

    26 marca 2014r. o 16:41

  • avatar

    a może na dolnych młynach? Mucha ?

    26 marca 2014r. o 17:55

  • avatar

    a może na dolnych młynach? Mucha ?

    26 marca 2014r. o 17:59

  • avatar

    ~ja napisał(a): Nie prowadz tylko do Kraszowic do Lukasza ,tragedia jak nie umie niech nie naprawia ,gosc robi za posrednika .Dalem moje auto do niego ,problem z elektrykom ,nie dal rady to zawiuzl do Gromadki tam zrobili zaplacil 700 zl ja u niego 1400 zl ,cwaniak nie polecam.myslal ze chyba sie nie dowiem .

    za niewiedzę też się płaci :P

    26 marca 2014r. o 19:41

  • avatar

    podejme sie naprawy50290603
    7

    26 marca 2014r. o 22:19

R E K L A M A

Skomentuj:

Kontakt z Bolec.Info

Redakcja: redakcja@bolec.info, tel. 693-375-790
Dział Reklamy: reklama@bolec.info
Reklama na Bolec.Info: tel. 693-375-950, 693-375-799
Pełna wersja strony
Bolec.Info - wersja mobilna

Copyright © 2004-2020 by Bolec.Info (przygotowanie: Bartłomiej Mierzwa)